BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ahmet Başaran, çok dürüst bir iş adamıdır

Kocaeli Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, önceki gün Kocaeli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Başaran hakkında bir yayın organında gerçek dışı haberin kendilerini çok üzdüğü vurgulanarak, “ Gebze’li iş adamı Ahmet Başaran’ın ekonomik sıkıntıda olduğu doğrudur ama kesinlikle kendisi hakkında iddia edilen suçlamalar doğru değildir” denildi. 

26 Ağustos 2020 10:56
Ahmet Başaran, çok dürüst bir iş adamıdır

Uzun yıllardır Gebze’de başarılı bir sanayici ve iş adamı olarak tanınan Ahmet Başaran’ın asılsız bir iddia ile suçlanarak lanse edilip, zor duruma düşürülmek istendiği kaydedilen açıklamada, “ KSO Başkan Yardımcımız Ahmet Başaran’ın en kısa sürede bu sıkıntıyı atlatacağına inanıyoruz .Özellikle tüm dünya da ve ülkemizde yaşanan “Pandemi” nedeniyle yaşanan ekonomik sıkıntılar bir çok şirketi zorlamıştır. Ama bu sıkıntılı süreç giderek etkisini yitirmektedir. Bu süreçte herkesim birbirine yardım ve destek katkısı sağlamalıdır. Medyamızda bu tür haberleri gündeme getirirken hassas davranmalı ve gerçek dışı iddialara yer vermemeye özen göstermelidir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.