.gif)
01 Ağustos 2020 04:39
Bayram öncesinden planlamalarını yapan ve nöbet çizelgelerini oluşturan Başiskele Belediyesi iş makinaları ve yer ekipleriyle kesim yapılan noktalardan kurban atıklarını çevre kirliliği ve sağlık açısından bir olumsuzluğa yol açmadan topluyor.
Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatıyla çalışmalarını özveriyle gerçekleştiren ekipler sorumluluk bölgelerinde gördükleri atıkları alırken 444 41 10 numaralı çağrı merkezine atıkların alınması konusunda gelen talepleri de yerine getiriyor. Toplanan kurban atıkları belirlenen atık alanında açılan büyük çukurlara boşaltılıyor.
Ayrıca ekipler bayram izninde olan vatandaşların evlerinde ve bahçelerinde yapacaklarını düzenlemeler ve buradan çıkarabilecekleri moloz ve bitki atıklarını toplanması için çöp taksi ile hizmet veriyor.
.gif)
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı




