BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit İlçe Müftüsü Süleyman Küçük'e açık soru!

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın suyunu kestirdiği Mehmetali Paşa Camii'nin imamı ve müezzinlerinin de görevden alınmasına tepki gösterdi. Belli ki İzmit İlçe Müftüsü Süleyman Küçük'ün önceliği millet, cemaat değil. Kendisini o göreve getiren partiden herhangi biri bile bir talepte bulunsa doğruluğuna yanlışlığına bakmadan hemen gereğini yapıyor. Yıkım kararı olmayan bir caminin imamı neden görevden alınır? Yıkım kararı olmayan bir caminin suyu neden kesilir? Camiyi yaptıran vakıf yöneticilerine kafayı taktıkları için mi? 35 yıldır ibadete açık olan bir caminin hemen yanına başka bir cami nasıl yapılır? İzmit İlçe Müftüsü Küçük kime hizmet etmektedir? 

29 Temmuz 2020 08:09
İzmit İlçe Müftüsü Süleyman Küçük'e açık soru!

Marsiad Başkanı Bahri Odabaş'ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:
 
İzmit İlçe Müftüsüne açık soru; İzmit Mehmetalipaşa Camii'nin yıkım kararı olmadan imam ve müezzinlerinizi neden aldınız? 17 Ağustos depreminden sonra 21 yıl ibadete devam edilen camide görev yapan İmam ve müezzinlerinizi yıkım kararı olmadan görevden almanız, devlete değil siyasi iktidarın emrinde olduğunuz izlenimi uyandırmaktadır. Unutmayın ki siyasi iktidarlar geçici, millet ve devlet kalıcıdır. Bu sorunun cevabını bize ve kamuoyuna vermenizi rica ederim.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.