BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli'de yeni bir sayfa açacağız

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız kongre sonrası birlik ve baraberlik mesajı verdi. Kocaeli'de yeni bir sayfa açacağız' dedi. Öte yandan Başkan Yıldız'ın çeşitli nedenlerle küsen partililerin kırgınlıklarının ortadan kalkması için hamleler yapması da bekleniyor. 

23 Haziran 2020 10:28
Kocaeli'de yeni bir sayfa açacağız

İl Başkanı Şanbaz Yıldız'ın kongre sonrası yaptığı açıklamanın içeriği şöyle: Partimizin 2.Olağan Kongresini muhteşem bir katılım ve büyük bir coşku ile tamamlamış bulunmaktayız.Öncelikle kongremizin ve sonuçlarının vatanımıza, milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Aday olan değerli kardeşimize, kongrenin sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağlayan ilçe başkanlarımız ve il yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum. Kongreler, partilerin yenilenme ve güçlü bir şekilde sahaya inmeleri için önemli bir fırsattır.
 
Bu fırsatı iyi değerlendirecek ve tüm partililerimiz ile birlikte kenetlenerek, Kocaeli ilimizde arzuladığımız hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Kocaeli ili genelinde yine bir ilke imza attığımızı düşünüyorum. Özellikle bir pandemi süreci yaşıyor olmamıza rağmen, delege arkadaşlarımızın büyük ölçüde toyumuza katılım göstermesi bizleri çok memnun etmiştir. Elbette ki bunda en büyük emek değerli ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurullarına aittir. Artık kongreyi geride bıraktık, pazartesi gününden itibaren Kocaeli’nde yeni bir sayfa açacağız.
 
Kongremize katılarak bizleri onurlandıran Partimizin Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Lütfü Türkkan’a, Divan Başkanlığımızı yapan Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya Milletvekilimiz Ümit Dikbayır’a, CHP TBMM Başkan Vekili Haydar Akar’a, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a, İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve GİK Üyesi Cumali Durmuş’a, İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ayhan Bölükbaşı’ya, İYİ Parti Sivil Toplum Kuruluşları Başkan Yardımcısı Burak Akburak’a İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’a, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan’a, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’ya, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu’ya, kongremize katılım gösterdikleri için teşekkür ediyorum.
 
Ben tekraren Kongremizde aday olan kardeşimize, onun yönetim kurulu listesinde bulunan partililerimize, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimize, delege ve partililerimize, emekleri geçen tüm arkadaşlarımıza ve görevlilerimize ilçe başkanlarım adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra bir ve beraber olma zamanı. Kucaklaşma ve büyüme zamanı. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.