BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Eve yıldırım düştü

Gölcük Nüzhetiye Mahallesi'nde yaşayan vatandaş Ziya Demirer’in evine yıldırım düştü. 

23 Haziran 2020 11:36
Eve yıldırım düştü

Haziran ayında yağan yağmurlar ve şimşekler korku anlar yaşatıyor. Önceki gece saat 01.00 civarlarında Gölcük Nüzhetiye Mahallesi'nde büyük bir gürültüyle düşen yıldırım hasar verdi. 
 
Emekli vatandaş Ziya Demirer’in evin çatısını delip geçen yıldırım, camları kırıp mutfakta fayansları kırdı ve dolapları parçalarken şans eseri yaralanan ya da ölen olmadı.

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan eski Map Hoytag başkanı Ziya Demirer gazetemize yaptığı özel açıklamada “ Gece otururmuş ailemle sohbet ediyorduk. Yağmur yağıyor şimşekler çakıyordu. Birden büyük bir gürültü duyduk. 
 
Beyaz bir şey parladı ve elektrikler kesildi. Her taraf karanlık oldu, çok korktuk. Evimize şimşek düştüğünü anladık. Fener yardımı ile evi gezdik. Mutfak ve çatı hasar aldı ama çok şükür ki can kaybımız yaralımız yok” dedi. Gazetemiz adına Demirer ailesine büyük geçmiş olsun diyoruz..

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.