28 Mayıs 2020 22:16
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın açıklamalarına Körfez Belediyesi’nden cevap geldi. Açıklamada, “İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a ait, Kocaeli Milletvekillerimizi ve Körfez Belediyemizi karalamaya dönük, asılsız, altı boş ve çirkin iftira içerikli açıklamalar kamuoyunda haber olarak yer almıştır.
TÜM İHALELER AÇIK VE ŞEFFAFTIR
Açıklamanın, hem belediyelerimizi hem de sayın milletvekillerimizi rencide etmeye yönelik bir kampanyanın parçası olarak yapıldığı net olarak görülmektedir. Kamuoyu tarafından da iyi bilinir ki; Körfez Belediyesi olarak bugüne kadar yapılan tüm ihaleler canlı olarak sosyal medya üzerinden yayınlanmış, açık ve şeffaf ihalelerdir.
İSPATA DAVET EDİYORUZ
Sosyal Medya hesaplarımızdan geriye dönük ihalelerimiz izlenebilir. Körfez Belediyemiz, tüm ihalelerde ilgili yasalar çerçevesinde hareket etmektedir. "İddia"da bulunanları, iddialarını ispat etmeye davet ediyoruz. Hiçbir karalama ve art niyetli girişim, bizi halkımızdan aldığımız yetkiyle, halkımıza ve ülkemize hizmet etmekten alıkoyamayacaktır” denildi.
Kocaeli Kongre Merkezi’nde dev iftar
Kartepe’deki bu noktada kaza geliyorum diyor!
81 ilden 900’e yakın sporcu Kocaeli’deki bu organizasyona katılacak
Vali Aktaş’tan Türk Kızılay Başiskele Butik Mağazası’na ziyaret




