Eski AKP Milletvekili Mehmet Ocaktan, son dönemde yaşananlarının, “ihanet ya da vatanseverlik parantezine alınmadan, vicdanlarda muhasebe edilmesinin şart olduğunu” savundu.Ocaktan, “Şu soruları açık yüreklilikle kendimize soralım” dedi ve ekledi “Bu sorular konusunda vicdanlarımız rahatsa durmak yok yola devam.
”İşte Ocaktan’ın AKP’ye zor soruları:“
Belediyelerin salgın mağdurlarına yardım yapmasını, “paralel devlet” olarak tanımlamayı hangi ahlaki kriterlerle izah edeceğiz?
Atatürk Hava Limanı’nda hazır binalar varken, korona hastanesi yapmak için milyarlık pistleri kazıp beton yığınlarıyla doldurmanın ‘vatanseverlik’ olduğuna insanları nasıl inandıracağız?
Salgın başladığı ilk günden buyana henüz içeride maske dağıtımını bile başaramamışken, ABD’ye gönderdiğimiz maske ve sağlık malzemeleri için teşekkür etmesini Sam Amca’nın Türkiye karşısında ‘diz çökmesi’ olarak değerlendirmenin akıl ve mantıkla bir izahı var mıdır?”
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
İmralı sürecinde masayı ABD kurdurdu
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı







