BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi Askıda Fatura için düğmeye bastı

İzmit Belediyesi, İBB tarafından başlatılan Askıda Fatura uygulamasını İzmit’te hayata geçirmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ve SEPAŞ'a başvuru yaptı. 

10 Mayıs 2020 13:19
İzmit Belediyesi Askıda Fatura için düğmeye bastı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından salgın sürecinde başlatılan ‘Askıda Fatura’ uygulamasının İzmit’te de hayata geçirilmesi için İzmit Belediyesi düğmeye bastı. Koronavirüs ile mücadelede ihtiyaç sahiplerine yönelik birçok projeye imza atan İzmit Belediyesi, bu kez Askıda Fatura uygulaması ile ekonomik yönden zor günler geçiren ve yüksek faturalarla mücadele eden ailelere bir nebze de olsun rahat nefes aldırmak istiyor.
 
BAŞVURULAR YAPILDI DÖNÜŞ BEKLENİYOR

İzmit Belediyesi, Askıda Fatura projesini hayata geçirmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ve SEPAŞ  ile görüşmelere başladı. Askıda Fatura için gerekli başvuruları yapan İzmit Belediyesi, gelecek olan geri dönüşün olumlu olması ve ilgili kurum ve şirketlerin internet ortamında işbirliği yapması halinde askıda fatura projesini hemen hayata geçirecek. Askıda Fatura uygulaması hayata geçerse eğer yardımseverler online ortamdan ihtiyaç sahiplerinin faturalarını ödeyebilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.