BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mesaj gelmedi ücretsiz maskeyi nasıl alacağım?

Korona virüs salgını nedeniyle ücretsiz dağıtılacak maske için e-Devlet üzerinden başvuru yapılması ve telefonunuza gelen şifre ile eczanelerden maskelerin alınması gerektiği belirtilmişti. Peki telefonuna şifre/kod gelmeyen vatandaşlar ne yapacak? Ücretsiz maske nereden, nasıl alınacak?  

27 Nisan 2020 09:58
Mesaj gelmedi ücretsiz maskeyi nasıl alacağım?

Türkiye'de korona virüs salgını kapsamında devlet ücretsiz maske dağıtacağını açıkladı.Söz konusu maskeye ulaşmak için ise vatandaşın, e-Devlet üzerinden başvuruda bulunması ve cep telefonlarına gelen şifre/kod ile eczanelerden ücretsiz maskelerini alabilecekleri bildirildi.
 
KOD GELMEDİ
 
Öte yandan söz konusu ücretsiz maskelerin dağıtılacağının açıklanmasının üzerinden iki haftaya yakın süre geçmesine rağmen bazı vatandaşlara kod/şifre ulaşmadığı öğrenildi.
 
ÜCRETSİZ MASKE İÇİN KOD GELMEDİ NE YAPACAĞIM?
 
Peki ücretsiz maskeye başvuruda bulunmasına rağmen telefonuna kod gelmeyen 20-65 yaş arası vatandaş ne yapacak? Ücretsiz maske nereden ve nasıl alınacak?
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bu soruya da cevap verdi.Bakan Koca, ücretsiz maske için telefonuna kod ulaşmayan vatandaşların T.C. kimlik numaraları ile eczanelere giderek maskelerini alabileceğini ifade etti.
 
Kimlik doğrulaması ile maskelerin alınacağını açıklayan Koca, şu ifadeleri kullandı:"Maskeler vatandaşımız ücretsiz dağıtılacak. Mesaj gelmeyen kişiler için de eczaneye müracaat edildiğinde kimlik doğrulaması ile maskelerini alabilecekler." 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.