BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çalışanlara mesaj gönderildi: Maaştan kesilecek

Korona virüsüne karşı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Milli Dayanışma Kampanyası'nın yarattığı tartışma sürerken, Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) gönderilmek üzere çalışanların maaşından 400 TL'ye kadar kesinti yapacak. Kesinti çalışanlara resmi bir yazı ile duyuruldu.  

01 Nisan 2020 18:20
Çalışanlara mesaj gönderildi: Maaştan kesilecek

Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi'nin (BOTAŞ) çalışanlarına gönderdiği yazıda ‘Milli Dayanışma Kampanyası'na gönderilmek üzere işçilerin maaşlarından kesinti yapılacağı belirtildi.
 
Çalışanlara gönderilen SMS ve e-postaya göre kapsam dışı personelin maaşından 400 TL, kapsam içi personelin maaşından ise 200 TL kesinti yapılacak. Bu miktarlardan daha az veya daha fazla bağış yapmak isteyen personel durumu yönetime bildirecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.