BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Coşkun Aral İzmit’e geliyor

Koceli Bağımsız fotografçılar Topluluğu tarafından düzenelenen etkinlikler çerçevesinde Basın fotoğrafçılığı ve tanınmış haberci Coşkun Aral bugün (11 Mart Çarşamba günü) İzmit’e geliyor.  

10 Mart 2020 08:46
Coşkun Aral İzmit’e geliyor

İzmit Yunus Emre Kültür Merkezinde saat 19.00 da gerçekleşecek olan ücretsiz etkinliğe tüm kocaeli halkı davet edildi. Coşkun Aral mesleğe 1974 yılında  Günaydın ve Gün gazetelerinde başladı. 1977 yılı, Kanlı 1 Mayıs olaylarında çektiği fotoğraflarla ilk kez Sipa Press Ajansı yoluyla adını dünya basınında duyurdu.
 
Bu olaya ilişkin fotoğraflarıyla  Time,  Newsweek  dergilerinde yer aldı. Bunu izleyen yıllarda Sipa Ajansı’nın Türkiye muhabirliğini üstlendi. Bu arada Türk basınında da Türk Haberler Ajansı,  Milliyet,  Hürriyet  gazeteleriyle serbest olarak çalıştı. Halen Haberci adlı programı var ve İZ TV’nin kurucusu olup belgeseller çekmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.