BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vatandaş belediyelerden ne bekliyor?

Vatandaşlar Belediye Başkanlarından ne bekliyor?  

21 Şubat 2020 07:01
Vatandaş belediyelerden ne bekliyor?

İşte bir okurumuzdan gelen mailin içeriği: İlçe Belediye Başkanlarını yerel basından takip ediyoruz. Basın yolu ile yapılan işleri halka duyurmak Belediye Başkanları için önemli.
 
Fakat bazen yapılan işler amacından çok öte, iş yapmaktan çok haber yapmak için yapılmış şeyler.
 
Cami avlusu vidanjör ile yıkandı diye haber var. Siz hiç bu derece kirli cami avlusu gördünüz mü? Ben görmedim.
 
Pazar yerleri vidanjör ile yıkanıyordu anladık. (Birçok ilçe Pazar yerini kirli bırakan pazarcıya sonraki hafta satışına izin vermeyecek bu sorunu çözdü)
 
Vidanjör ile cami avlusu yıkanıyorsa 35 tonluk bir aracı bu alana sokuyorsunuz demek. Yani asfalt çökebilir, kaldırım da bozulabilir. Yani siz fındığı balyoz ile kırmaya çalışıyorsunuz aslında.
 
Makamında Ağırladı-uğurladı haberleri havada uçuştu aylarda. Eleştiriler artınca bu alışkanlıktan vazgeçtiler.  
 
Avukat Beyimiz projeye bakarken resim çektirmiş. İyi güzel de ne anladın mı projeden? 
 
Yıllarca mühendislik konuda eğitim almış kişiler bile farklı branş projesini anlayamaz. Bu yapılan en iyimser bakış açışı ile emeğe saygısızlık.
 
Belediyeler ulaşım sorunu ile ilgili açıklama yaptı mı? Ben Körfez’den, Değirmendere’den, Karamürsel’den,  kaç dakikada İzmit’e gidiyorum minibüsler ile? 
 
Yıl oldu 2020. Her sene daha uzun sürede ulaşabiliyorsam şehir içine o zaman bir sorun var. Fakat bu konuda hiçbir açıklama yok. Ulaşım fiyatları öyle bir pahalı ki, özel aracı kullanımı devlet eli ile teşvik ediliyor. Toplu ulaşım projeleri bekliyoruz. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.