BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İyi Parti Kandıra’da Altınay dedi

Delege seçimlerini tamamlanmasının ardından ilçe kongrelerine hazırlanan İyi Parti’nin Kandıra ilçe Başkan adayı mevcut ilçe başkanı Hilal Kübra Altınay oldu. 

11 Şubat 2020 20:08
İyi Parti Kandıra’da Altınay dedi

Delege seçimlerini tamamlayan İYİ Parti Kocaeli Teşkilatlarını kongre heyecanı sardı. Daha önce belli olmayan Kandıra İlçe Başkan adayı ise mevcut başkan Hilal Kübra Altınay olarak açıklandı. 
 
İyi Parti Kandıra’da tek listeyle seçime gidecek. Alına bilgilere göre, 15 Şubat tarihinde İzmit İlçe kongresiyle başlayacak ilçe başkanlığı seçimleri, 16 Şubat Körfez – Gebze, 19 Şubat Kandıra, 22 Şubat Çayırova-Darıca –Dilovası, 23 Şubat Gölcük – Başiskele – Kartepe ve 1 Mart Derince – Karamürsel ile devam edecek.
 
İyi Parti kulislerinden elde edilen bilgiye göre başkan adayı nihayet belirlendi. İYİ Parti Kandıra’da mevcut İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay’la devam edecek. Sevilen başkan Altınay, 19 Şubat Çarşamba günü Saat:13:00’da Turan Güneş Kültür Merkezinde yapılacak tek listeli 2. Olağan Kongre ile seçilmiş başkan olarak siyasi çalışmalarına hız verecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.