BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkana seslendi: Festivalleri bırak...

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a 'Festivalleri bırak' diye seslendi. 

08 Şubat 2020 21:39
Başkana seslendi: Festivalleri bırak...

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş'ın o açıklamasının içeriği şöyle: Kocaeli'de hemen her hafta yaşanan intiharlardan hepimiz sorumluyuz. En başta da Kocaeli'yi ve ülkeyi yönetenler sorumludur. Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, gönül belediyecliği sloganı ile göreve geldi ve mutlu şehir Kocaeli sloganı ile de Kocaeli festivallere doyacak diyerek milyonlarca lira paramızı festivallere harcamaya devam ederken intiharların ardı arkası kesilmiyıor.

Sayın Büyükakın artık anlayın; festivallerle insanlarımızı mutsuz ediyor, intiharlara sürüklüyorsunuz. Hem bir vatandaş ve hem de Sivil toplum kuruluşu olarak sizi uyarıyorum. Bu yanlıştan dönün, festivallere harcadığınız paraları intiharların asıl sebebi olan ekonomik sıkıntıların çözümüne harcayın. Haftada veya ayda bir günü insanları dinleme günü ilan ederek insanları dinleyin, özellikle intiharı düşünen insanlara öncelik verin. MARSİAD olarak 15 yıldan beri Kocaeli'de onbinlerce ve Türkiye'de milyonlarca insanımızı iş sahibi yapacak projelerimizin önünü açın yeter.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.