BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ölüm Rampası'na girdi, dur diyen olmadı!

İzmit'te o yola zincir takmak ve yasak tabelası asmak da işe yaramadı. Oysa Ölüm Rampası'nda ölüm saçan bu araçların aynı yola girmelerini önlemenin birden fazla farklı yolları da var. 

14 Ocak 2020 01:48
Ölüm Rampası'na girdi, dur diyen olmadı!

İzmit'te adı Ölüm Rampası'na çıkan Santral yokuşu olarak da bilinen Gazanfer Bilge Bulvarı'nda ağır tonajlı araçların giriş yapmaması için yola zincir döşenmişti. Hatta giriş yasak yazılı tabelalarda asılmıştı.
 
Fakat bu iki önleme rağmen hala o yola ağır tonajlı araçlar giriyor. Bu haberde yer alan fotoğraf dün gece saat 20.30 civarında çekildi. Dorsesinde metalden yapılmış elektrik direklerinin yer aldığı  bir Tır Gazanfer Bulvarı'na girdi ve yukarı doğru çıktı. 
 
O sırada bu Tır'ın arkasında olan sürücülerde frene basarak yavaşladı. Zira direkler kayarak düşebilir ve büyük bir facia yaşanabilirdi. 
 
Oysa o Tırın Eski İsyanbul Yolu'nu kullanarak aynı noktaya ulaşması da mümkündü. Fakat belli ki sürücü tehlikeye rağmen kısa yolu tercih etti. 
 
Ve kendisine dur diyen de olmadı. Daha önce dile getirmiştik tekrar edelim; Ölüm Rampası'na kamyon ya da Tırların girmesi yolun giriş ve çıkış bölümleri normal araçların geçeceği boyuta getirilip yanlarına da beton atılarak önlenebilir. 
 
Bu son derece basit ve işe yarayacak bir önlemdir. Umarız Büyükşehir Belediyesi yöneticileri gereğini yapar. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.