BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yazıktır, günahtr bu esnafa!

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk, İzmit'in merkezindeki bu çalışmaya tepki gösterdi. 

12 Ocak 2020 14:19
Yazıktır, günahtr bu esnafa!

Murat Öztürk'ün sosyal medya hesabından paylaştığı o açıklamanın içeriği şöyle: İKM Başkanı olarak ben ve degerli yönetim kurulum bu göreve gelirken esnafımızın haklarını korumak ve desteklemek amaçlı geldik.Yapılan her güzel şeye teşekkür ettik

Yanlış yapılanlarda yanlış dedik demede devam edecegiz. Hiç kimsenin arka bahçesi olmayacağımızı söylemiştik. Eski Kızılay iş merkezi şimdiki harap dediğimiz İzmite hiç yakışmayan 1 seneyi geçkin süredir görsel kirlilik veren bir yapı.

Şimdilerde binayı alan kişi kendi inşaatı için fotoğraflarda görüldüğü gibi yolu kapatmış. Hiç bir esnafın bu krizde emeğini ve müşterisini düşünmeden hemde.

Sorsanız belediyeden izin aldım size ne oluyor der. Sayın Başkanlarım her kim izin veriyorsa tabiki binayı yapmak veya yıkmak İçin çalışacaktır.Ama bu işi akşam saatlerinde yapsa veya belediyede görevli birim müdürleri gelip buradaki esnafı bilgilendirse çok mu zor?

Burası kimsenin babasının çiftliği degildir. İzmitin en güçlü esnaflarının ticaret yaptığı bu insanları kimse yok sayamaz. Sabah bir gelmişsiniz dozerler,kamyonlar, kepçeler esnafın önünde yol kapalı..

Lütfen ama lütfen kimse esnafımızı sahipsiz zannetmesin. Esnafımız bunlara ses çıkarmıyorsa inanın saygısındandır. Bu fotoğrafı bana 2 gün önce İKM üyesi esnaflarım attı. Bu bina yakılırken kimse esnafımızın işini zor duruma düşürmesin. Bu insanları yok göremezsiniz. İKM her zaman esnafın yanında.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.