BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Su Akademi Türkiye'nin kibirli yöneticileri!

İzmit Alikahya sınırları içerisinde faaliyet gösteren Su Akademi Türkiye'nin eğitmenleri tavır ve davranışlarıyla müşteri olarak kapısını çalan bir vatandaşı kızdırdı.  

24 Aralık 2019 16:35
Su Akademi Türkiye'nin kibirli yöneticileri!

Geçtiğimiz günlerde Su Akademi Türkiye'nin kapısını çalan ismi bizde saklı bir okurumuz whatsapp ihbar hattından gazetemize ulaşıp o kurumdaki eğitmenlerin insanlara tepeden bakan tavırlarının rahatsız edici olduğunu belirterek şöyle konuştu: 
 
'Karşımda son derece soğuk hiç yüzü gülmeyen ve her şeyi ben bilirim havasında kibirli biri olduğunu fark ettim. Ücret konusunda indirim talep ettiğimde ise 'Yok indirim yapamayız belediyenin havuzları var oraya gidin' diyerek belediyeleri ve o havuzlara gidenleri de küçümsemek hiç hoş bir tavır değildi. 
 
Bu kurumun yöneticileri ortalıkta dünyayı ben yarattım havasında dolaşıyorlar. Mütevazilik nedir? Samimiyet nedir? Alçak gönüllük nedir? Bilmiyorlar. İnsanlara tepeden bakan ve kibirli yöneticilerinin olduğu bu kuruma böyle giderse kimse gitmez. 
 
O yönetici bir ara 'Biz bireysel olarak başvuran vatandaşlarla değil kurumlarla çalışmak istiyoruz' gibi şeylerde söyledi. Madem bireysel olarak başvuran vatandaşlarla çalışmak istemiyorlardı da ben telefon ettiğimde neden gelin görüşelim dediler? Tuhaf bir durum ve sanırım ne yaptıklarının da farkında değiller.
 
Sosyal medyadan o kurumun eğitmeninin fotoğraflarını gördüm, fotoğraf çekilirken objektiflere gülümsemiş. Lakin göründüğü gibi olmadığını da anladım. O kuruma benim gibi şifa bulmak için gidenlere kötü davrananları da kınıyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.