BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Özlü’den bir günde 3 işyeri açılışı

Her geçen gün daha çok büyüyen ve gelişen Başiskele, nüfus artışıyla paralel olarak girişimciler için cazibe merkezi oluyor. 

24 Aralık 2019 21:49
Başkan Özlü’den bir günde 3 işyeri açılışı

Doğal güzellikleri, eşsiz manzarası ve konumuyla Kocaeli’nin en gözde ilçesi haline gelen “Mavi Bir Elmas, Yeşil Bir Zümrüt Başiskele” girişimcilerin yeni adresi olmaya devam ediyor.
 
İlçede her türlü alanda gelişimi ve değişime öncülük eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, yatırımcıları ve girişimcileri ilçeye çekerek Başiskele’nin değerine değer katıyor. Başiskele’de ilçenin ekonomisinin ve istihdam alanlarının gelişimini sağlayan girişimcilerin her zaman yanında ve destekçisi olduğunu bir kez daha gösteren Başkan Özlü bir günde üç ayrı işletmenin açılışını gerçekleştirdi. 
 
Kardelen Şahin’in sahibi olduğu Boşnak Börekçi Cafe’nin, AK Parti Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Melih Özkaraaslan ve kardeşi Burak Özkaraaslan'ın işletmecisi olduğu Esnaf Lokantası’nın ve Mustafa Sarıçiçek’in işletmeciliğini yaptığı Enka Market’in açılışını gerçekleştirdi. 
 
Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, açılan her bir işletmenin ilçenin gelişimi ve geleceği açısından çok değerli olduğunu ifade ederek, açılan iş yerlerinin ilçeye, halka ve iş yeri sahiplerine hayırlı olmasını diledi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.