BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tahir Büyükakın'a sesleniyorum...

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş Tahir Büyükakın'a sesleniyorum, sizin hizmet anlayışınız bu mu? dedi. 

24 Kasım 2019 06:08
Tahir Büyükakın'a sesleniyorum...

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş'ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:  Eskiden Devlet üç şeyi bedava yapardı, yol, su ve elektrik. Bu gün İSU ekibi geldi. 30 yıl kadar önce yapılan kanalizasyon hattı zaman zaman tıkandığı için 3 metre yanına döşenen yeni hatta bağlantı yapmaları için dilekçe vermiştim, keşif için gelmişler.

Geçen gün tıkanıklığı gidermek için geldiler 10 dakikalık tazyikli su için su faturama 117 TL Ücret yansıtmışlar, ödedim. Şimdi keşfe gelenler, önce Kartepe Belediyesine sökülecek parke parası yaklaşık 1000 TL ödemem gerektiğini,

Ayrıca İSU'ya kazısından, mıcırına, borusundan işçiliğine kadar yaklaşık 2500 TL de ödemem gerektiğini, ancak ondan sonra bu işi yapabileceklerini, başkasına yaptırmamın da mümkün olmadığını hatlarına zarardan büyük ceza ödeyeceğimi bildirdiler.

Peki soruyorum; Her ay su faturalarına yansıttığınız, en az su parasına yakın atık su bedelini neden alıyorsunuz? Mademki hizmetleri para ile yapıyorsunuz bizden neden vergi topluyorsunuz? Biz bu hizmetleri özel sektörden çok daha ucuza alabiliriz. O zaman belediyeleri kapatalım daha kardayız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.