BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Motorinde zam beklentisi

Akaryakıtta zam beklentisi... Motorinin litre fiyatında bugün gece yarısı itibari ile geçerli olmak üzere 9 kuruşluk bir zammın yapılması bekleniyor. Yapılacak olan zammın 2 kuruşu ÖTV'den karşılanacağından pompaya 7 kuruş olarak yansıtılması bekleniyor. 

21 Ekim 2019 10:39
Motorinde zam beklentisi

Motorin fiyatının uluslararası piyasalarda artması sonucu piyasalarda zam beklentisi oluştu. Sozcu.com.tr’nin akaryakıt sektörü yetkililerinden aldığı bilgiye göre; motorinin litre fiyatında 9 kuruşluk bir fiyat artışı bekleniyor. 2 kuruşu ÖTV’den karşılanacak olan zammın pompaya 7 kuruş olarak yansıması bekleniyor.
 
GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI
 
Yapılacak olan fiyat artışı öncesi motorinin litre fiyatı İstanbul’da 6.49 TL’den, İzmir’de 6.56 TL’den, Ankara’da ise 6.55 TL’den satılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.