BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit' e yakışmayan görüntüler

İzmit Belediyesi şehir genelinde yürüttüğü temizlik çalışmalarıyla şehre yakışmayan görüntüleri bir bir ortadan kaldırıyor. 

30 Eylul 2019 02:45
İzmit' e yakışmayan görüntüler

Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü Tavşantepe Mahallesi Dilek Sokak Otoban alt geçiş noktasına atılarak çirkin bir görüntüye sebep olan ve halk sağlığını tehdit eden çöp ve atık maddeleri ortadan kaldırarak alanı şehre yakışır hale getirdi.  Alana bırakılan zamansız çöp, moloz vb. atıkların temizliği yapılırken,  bölge boyanarak vatandaşlar ve özellikle çocuklar için güvenli ve temiz bir ortam oluşturuldu. 
 
ANINDA MÜDAHALE 
 
Bölgedeki temizlik çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri “  İzmit Belediyesi olarak gerek vatandaşlardan gelen bilgiler, gerekse birimlerimiz tarafından yapılan titiz incelemeler neticesinde ne yazık ki şehrimize yakışmayan görüntülerle karşılaşıyoruz.  Şehrimizin her bir noktasının halkımıza yakışır hale getirmek için anında müdahale diyor ve olumsuzlukları ortadan kaldırıyoruz” dediler. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.