BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tahir Büyükakın esnafı üzüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin tanıtım günleri adı altındaki organizasyonları ilimizdeki esnafları fena halde rahatsız ediyor. Neden mi? İşte ayrıntılar.. 

27 Eylul 2019 22:56
Tahir Büyükakın esnafı üzüyor!

İşte ismi bizde saklı bir esnaftan gelen o mailin içeriği: 
 
İlimizde çeşitli illerin tanıtım günü altında interteks fuar alanında başta gıda satışı olmak üzere perakende ürün satışına izin verilmektedir. 
 
Perakende satış fuar alanı da ticari olarak yasaktır. Ayrıca geçici olarak burada satış yapılmasına izin veren belediye Kocaeli esnafı aleyhine haksız rekabet oluşmasına sebep olmaktadır. 
 
Kocaeli ilinde emlak vergisi, tabele vergisi,temizlik vergisi veren esnaf mağdur olmaktadır. Ayrıca burada satılana gıdaların uygun şartlarda muhafazası mümkün değildir. Soğutma ve havalandırma sistemei gıdaların muhafazası için uygun değildir.

Bu fuar esnasında ürün alan tüketici ürün ile ilgili sorun olduğunda ürünü iade etme şansı olamamaktadır. Fuar alanı sadece tanıtım amaçlı kullanılmalı, Ticari amaç ile kullanılması hem tüketici hem de esnaf için çeşitli olumsuzluklara sebep olmaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.