BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Van Fuarı’nda

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ortadoğu’da turizm sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olması hedeflenen 10. Van Doğu Anadolu Uluslar Arası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı. 

25 Eylul 2019 05:01
Kocaeli Van Fuarı’nda

26-29 Eylül tarihleri arasında Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan fuara Kocaeli’yi İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ercan Yamen, Şube Müdürü Hülya Özer, Ayniyat Saymanı Turgut Dursun ile turizm personeli Seda Ulutürk temsil edecek. Fuar, gerek yurt içinden gerekse yurt dışından profesyonel turizm firmaları ile profesyonel ziyaretçilerini ağırlayacak. Kocaeli standında ise ilimizin tarihi ve turizminin yer aldığı birçok CD, broşür, görsel ve yöresel materyaller sergilenerek, fuar boyunca ziyaretçilere sunulacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.