BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gümüşhaneliler Tanıtım Günleri esnafı kızdırıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı ile birlikte her yıl düzenlediği o program Kocaeli esnafını rahatsız ediyor.  

21 Eylul 2019 06:03
Gümüşhaneliler Tanıtım Günleri esnafı kızdırıyor!

Aynı konuyla ilgili ismi bizde saklı bir esnaftan gelen mailin içeriği şöyle: 26-29 Eylül tarihlerinde Gümüşhaneliler Tanıtım Günleri İnterteks Fuar Merkezi'nde yapilacak. Biz Kocaeli esnafı olarak tabela vergisi, emlak vergisi, gelir vergisi gibi birçok vergi ödemek zorunda kalırken bu vergileri ödemeden, tanıtım günü adı altında fatura ve fiş kesmeden ticari satış yapilmasi doğru mu? Burada tüketilen elektrik ve su bedeli kimin tarafindan karşılanmaktadır? Kocaeli esnafı elektrik faturasını birgün gecikirse sorgusuz sualsiz elektriği kesilmektedir?

Bu fuarda alanı gıda satışı için uygun olarak planlandı mi? Burada stant ücreti nedir? Stantlar hangi şartlarda sayılmaktadır? Satış duyurusu nasil yapılmaktadır? Tüketici aldığı ürünü iade etmek istese nasil iade edecektir? Fuar süresinden sonra ürün ile ilgili şikayetleri nasil yapacaktir? Yapılan tüm fuar etkinlikleri o şehri tanımaktan cok haksız rekabete sebep vermektedir Satılan gıdalarda denetim Nasıl yapılmaktadır? Kocaeli esnafı aleyhine haksız rekabet oluşmaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.