BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’ten dünyaya açılan lokmacı; Lokmajuu

İzmitli genç iş insanı Onur Ak’ın sahibi olduğu yeni nesil lokma markası Lokmajuu, ülke sınırlarını aşarak dünyaya açılıyor. 

21 Haziran 2019 21:38
İzmit’ten dünyaya açılan lokmacı; Lokmajuu

İzmitli genç iş insanı Onur Ak, son günlerin en çok tercih edilen tatlılarından lokma tatlısına farklı bir boyut kazandırdı. Lokmajuu adını verdiği kendisine ait markanın ilk şubesini İzmit Arastapark AVM’de açan Ak, franchise (bayilik) hizmeti ile ülke sınırlarını da aşarak dünyaya açılıyor. Kocaeli’de ilk olarak Körfez ve Başiskele’ye bayilik veren Ak, sırasıylaİstanbul Ataşehir, Sakarya, Düzce, Tekirdağ, İzmir, Ankara, Van, Siirt, Almanya, Katar, Ukrayna, Dubai,Kuveyt ve Azerbaycan’da açılacak şubelerle İzmit’ten uluslararası camiaya bir marka kazandırmış oldu. Lokma tatlısının çeşitli türleriyle hizmet verecek olan Lokmajuu, lokmanın yanı sıra Tayland’a özgü Thai Ice Cream, sandviç, kek ve kahve çeşitleri ile adından sıkça söz ettirecek.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.