BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Lise öğrencisi okul müdürünü öldürdü

Gebze’de bir lise öğrencisi okuldaki müdür yardımcısını bıçaklayarak öldürdü. 

02 Nisan 2019 20:36
Lise öğrencisi okul müdürünü öldürdü

İddialara göre Gebze İnönü Mahallesi sınırları içinde eğitim veren Atatürk Anadolu Lisesi'nin 11'inci sınıf öğrencisi F.C., henüz bilinmeyen bir nedenle Müdür Yardımcısı Necmettin Kuyucu'yu bıçakladı. 
 
Hemen hastaneye kaldırılan Kuyucu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Lise öğrencisi gözaltına alındı ve bu cinayetle ilgili soruşturmada sürüyor.

Aynı konuyla ilgili Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı adına yapılan açıklamanın içeriği şöyla:


02/04/2019 günü Gebze Atatürk Anadolu Lisesinde bıçakla yaralama olayının bildirilmesi üzerine, kolluk görevlilerinin hemen olay yerine intikal ettiği, okul müdür başyardımcısı Necmeddin KUYUCU'nun, okulun 2.katında yer alan odasında yerde yaralı vaziyette bulunduğu, okulun 11.sınıf öğrencisi olduğu anlaşılan F.Ç’nin de aynı odada elinde bıçak ile bulunduğu görülmüş, Necmeddin KUYUCU 112 acil servis aracılığı ile hastaneye sevk edilmiştir. Hastaneye sevki sağlanan Necmeddin KUYUCU'nun sol karın, sağ omuz bölgesi ile sağ kolundan yaralandığı anlaşılmış olup, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği, Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından olayla ilgili soruşturmaya başlanıldığı, Suça Sürüklenen Çocuk F.Ç hakkında göz altına alma talimatı verildiği, soruşturmanın halen devam ettiği, Suça Sürüklenen Çocuk F.Ç’nin 2019 yılı Ocak ayı içerisinde de okul disiplin kurulu kararı ile 3 gün okuldan uzaklaştırma cezası aldığı tespit edilmiştir. Bu kapsamda, maddi gerçeğin tüm yönleriyle açığa çıkarılmasına yönelik çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü, Hususları, kamuoyuna ve tüm basın/yayın kuruluşlarına saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.