BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaman’a Acısu’da büyük ilgi

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, seçim çalışmaları kapsamında Acısu Mahallesi’ndeydi. Vatandaşlarla bir araya gelen Kocaman’a ilgi de büyük oldu 

18 Mart 2019 10:28
Kocaman’a Acısu’da büyük ilgi

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, beraberinde İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Özcan Aktoprak, İlçe Kadın Kolları Başkanı emine Tandoğan Özdemir, belediye meclis üyeleri ile birlikte Acısu Mahallesi’nde ikamet eden Turan Kadıoğlu ve komşularına misafir oldu. 
 
 
 
MİLLİ BEKAMIZ İÇİN BİR ARADAYIZ
 
İlgi ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkan adayı Kocaman “Tarihin hiç bir döneminde rahat bırakılmadık. Devamlı üzerimize geldiler. Milli Bekamız için bir araya geldik. Türk ve İslam düşmanlarının yeni saldırılarına karşı göğsümüzü siper ettik. Su uyudu, düşman uyumadı. Anadolu'yu fethedişimizin hesabı hala bitmedi” dedi.  
 
FIRSATÇILARA İZİN VERMEMELİYİZ
 
“Muhalefet ne kadar önemsiz hale getirmeye çalışsa da 31 Mart ülkemizin en önemli seçimlerinden biridir diyen Kocaman, “Bu seçimler, siyaset mühendislikleriyle ülkemizi dizayn etmeye yeltenenlerle hesaplaşma seçimidir. Bu seçimler bölücülerle anlaşıp, milli iradeye pusu kuranlarla hesaplaşma seçimidir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.