BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İntihar eden bu gencin hesabını nasıl vereceksiniz?

Marsiad Başkanı Bahri Odabaş ‘Borçlarından dolayı intihar eden gencin hesabını nasıl vereceksiniz? şeklindeki sözlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi. 

13 Mart 2019 05:49
İntihar eden bu gencin hesabını nasıl vereceksiniz?

Bahri Odabaş’ın aynı konuyla ilgili yaptığı açıklamanın içeriği şöyle: Düzce Akçakoca’nın en büyük Köyü, Uğurlunun, En büyük Marketi Zobar Marketin, Sahibi, 30 Yaşlarında, bir çocuk babası, sakin ve sevilen Genci, (Ailece AK Partili olduğunu bildiğimiz) Murat Zobar dün gece silahı ile intihar etti ve toprağa verildi.
 
Sebep Fındık para etmediği için Marketten alışveriş yapanlar borçlarını ödeyemediği için, Market Sahibi Genç te Toptancılara olan borçlarını ödeyemediği için  İntihar ederek hayatın baharında hayatına son vermiş, kendi köyüm olduğu için, aldığım bilgiler bunlar.
 
Yaklaşık 10 yıldan beri ağzımızda tüy bitti, MARSİAD olarak, Fındık problemini bir günde çözecek, yılda Yaklaşık 50 Milyar dolar para ve iki milyon istihdam sağlayacak proje ve önerilerimiz için ne Tarım Bakanlarına ve ne de Sayın Cumhurbaşkanına ulaşamadık, sonunda anladık ki milyar dolarlık rant yabancılara teslim ediliyor.
 
Peki, ne karşılığında? Defalarca sorduk hiç bir cevap alamadık! Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanına sesleniyorum bu vebalin hesabını Allah’a veremezsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.