BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Genç İzmitliler, Akmeşe Derneği’ni ziyaret etti

İlimizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından olan Genç İzmitliler Platformu, yeni kurulan Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu.  

23 Şubat 2019 05:08
Genç İzmitliler, Akmeşe Derneği’ni ziyaret etti

Platform üyeleri Akmeşe’de bulunan derneğin merkezine giderek iki sivil toplum kuruluşunun kardeşlik ilişkisi olduğunu beyan ederek Samet Şengöz nezdinde Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne üye oldular. Ayrıca ziyarette Akmeşe Spor Kulübü Başkanı Cengiz Adıgüzel’de bulunarak Platformu ağırladı.

 
BU ŞEHRİN HAMURU : SAMİMİYET
 
Ziyarette konuşan Genç İzmitliler Platformu Başkanı Samet ŞENGÖZ : “ Genç İzmitliler bu şehrin mozaiğidir. Bu şehrin hamuru da samimiyettir. Bizler de yeni kurulan derneğinizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. İnandığınız zaman başarı kendiliğinden gelecektir. Ben de Genç İzmitliler adına derneğinize üye olarak kardeşliğimizi ilan ediyorum. Bu şehir için güzel olan herşeyde beraberiz.” diyerek üyelik formu doldurdu.
 
ZİYARETİNİZ ONUR VERDİ
 
Genç İzmitliler Platformu’nu ağırlayan Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Sebahattin Demiray : “ Genç İzmitliler bu kendin en güzel dinamiği. Ziyaretleri bizleri onure etmiştir. İki sivil toplum kuruluşunun bu kardeşhane birlikteliği her daim taze kalacaktır. Şehrimiz ve Akmeşe adına beraberliğimiz ve kardeşliğimiz sürecektir. “ diyerek teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.