BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sıkıntılarımızı elbirliği ile çözeceğiz

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti . 

18 Şubat 2019 21:34
Sıkıntılarımızı elbirliği ile çözeceğiz

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, mahalle ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Başkan adayı Gönül’ün Eseler Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyarete İzmitBelediye Başkanı Nevzat Doğan eşlik ederken Emirhan, Biberoğlu ve Dağköy Mahalleleri’ndeki ziyaretlerine ise AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan eşlik etti. Vatandaşlar tarafından büyük bir misafirperverlik ile karşılanan başkan adayı Gönül, “Köyün sakini değil sahibi olacaksınız. İnşallah tüm sıkıntılarımızı elbirliği ile çözeceğiz. Sizlerin duasını ve gücünü her zaman yanımızda hissediyoruz” dedi. 
 

İZMİT’E HİZMET ETMEK BORCUMDUR

“Bizler milletimizin terazisinin ne kadar sağlam ve adaletli olduğunu bilenlerdeniz” diyerek            sözlerine başlayan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Bugüne kadar hizmetkarlığımızı yapan İbrahim Karaosmanoğlu ve Nevzat Doğan başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Makamlarda nereye gelirsek gelelim elbette bir gün gideceğiz. Mühim olan geride hoş bir seda bırakabilmektir. Kimsenin şüphesi olmasın ki bizler, hizmetlerimize gönülden gönüle köprüler kurarak devam edeceğiz. Bana bunca güzelliği sunan İzmit’imize hizmet etmek, benim en büyük hayalim ve borcumdur” şeklinde konuştu.

EN İYİ PROJELERE HEP BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ

Açıklamalarına devam eden Başkan Adayı Gönül, “Ben her zaman İzmit’e inandım ve güvendim. Çalıştığım her işte ekip olmayı çok önemsedim. Şimdi bizler, İzmit ekibimiz ve büyükşehir ekibimiz ile birlikte İzmit için büyük projelere imza atacağız. Her bir insanımıza dokunmaya, göz göze gelmeye, elini sıkmaya gayret göstereceğiz. Oturup konuşarak, projelerin en güzeline ve en iyisine hep birlikte karar vereceğiz. İzmitimizi ortak bir akıl ile yöneteceğiz” diye konuştu.

DUALARINIZI VE GÜCÜNÜZÜ YANIMIZDA HİSSEDİYORUZ

“Bir kadın ve mimar gözüyle büyük farklar yaratacağıma inanıyorum” diyerek konuşmasına devam eden başkan adayı Gönül, “Biliyorsunuz ki ben aynı zaman da anneyim. Anneler evlatları arasında ayrım yapmaz. 102 mahallemize de eşit ve adil hizmet edeceğiz.  Toprak güç ister, bakım ister, bilgi ve gençlik ister. O yüzden toprakla gençlerimizin bağını koparmamak için gayret göstermemiz lazım. Köyün sakini değil sahibi olacaksınız. İnşallah tüm sıkıntılarımızı el birliği ile çözeceğiz. Sizlerin duasını ve gücünü her zaman yanımızda hissediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.