BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fikri Işık Kocaeli’de AKP’yi bitirecekmiş!

Neymiş Fikri Işık, kendisini Bakanlıktan ve Başbakan Yardımcılığı görevinden aldığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a savaş açmış ve Kocaeli’de AKP’yi bitirecekmiş. Daha bir sürü saçma sapan sözler.  

16 Aralık 2018 05:54
Fikri Işık Kocaeli’de AKP’yi bitirecekmiş!

Veral İnşaat firmasının sahibi Ömer Veral, kendisini Kentsel Dönüşüm Projesi toplantısından polis zoruyla attıran Fikri Işık’a demediğini bırakmadı. Deli saçması olarak da değerlendirilecek o sözler üzerinden Fikri Işık’a yüklenmek ve Işık’ın, AKP’nin Kocaeli’de seçim kaybetmesi için çaba gösterdiğini iddia etmek akla ziyan tavırlardır. 

Birkaç soru; Başbakanlık devam ediyor da Fikri Işık mı Başbakan Yardımcısı değil? Ya da Fikri Işık Başbakan Yardımcısı’yken mi görevden alındı? Bu iki sorunun cevabı da hayırdır. Gece yarılarına kadar köy köy gezen kişi kim? Fikri Işık. Her şey gün gibi ortada ama tam tersi bir hava estiriliyor.

Neden? Demek ki Fikri Işık tekere çomak soktu. Anlaşılan birileri zaman zaman kandırıldık diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha kandırmak istiyor. Fakat bu sefer sert kayaya çarptılar. Fikri Işık kendini yedirtmez. Ayrıca Fikri Işık’ı Kocaeli’de tanır, Tayyip Erdoğan’da tanır. Başka söze de gerek yok.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.