BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bozkurt Uslu Körfez’den aday

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Körfez Belediye Başkan Aday adayı olduğunu açıklayan Atatürkçü Düşünce Derneği Eski Başkanlarından Kocaeli'nin yetiştirmiş olduğu önemli siyasetçilerden Bozkurt Uslu, resmi adaylık dosyasını, kendisine destek vermeye gelenlerin oluşturduğu mini bir miting havasında teslim etti.  

27 Ekim 2018 01:01
Bozkurt Uslu Körfez’den aday

Bozkurt Uslu, yaptığı açıklamada; Yarımca'nın çocuğu olduğunu, Efsane Yarımca Spor'da yıllarca kaptanlık yaptığını, Babasının Petkim'in kuruluşunda büyük emeği olduğunu vurgulayarak, "Ben partinin tabanından gelen; buranın ekmeğini aşını yiyen bir kardeşinizim. 1975-1980 yılları arasında CHP Ankara-İstanbul Gençlik Kolları Üyesi olarak siyasete başladım. 1999-200 yılları arasında DSP İzmit İlçe Örgütlenme Komisyonu başkanlığı, 2002-2006 YTP Kocaeli Kurucu İl Başkanı, 2006-2008 yılları arasında Kocaeli Sivil İnisiyatif Kurulu Kurcu Başkanı, 2006-2009 yılları arasında  Atatürkçü Düşünce Derneği İl Başkanı, 2009-2010 yılları arasında CHP İl Sekreteri, 2009 CHP İzmit Belediye Başkan Aday Adayı, 2012-20016 İzmit İlçe Örgütlenme Komisyon Başkanı ve 2017 yılında  ise CHP Kocaeli Referandum İl Kurulu Başkanı olarak görev yaptım. "dedi.

YENİ YÜZLER KATILDI

Bu güne kadar CHP'nin programına katılmayan çok sayıda yeni insanın Bozkurt Uslu'nun adaylık açıklamasında  yer alması dikkat çekti. Yoğun katılımdan dolayı İlçe Teşkilat binası yetersiz kaldı; bir çok katılımcı açıklamayı mutfakta, başkanlık odasında, ara koridorda ve kapı dışından takip etmek zorunda kaldı. Bozkurt Uslu'nun açıklamasına katılımın yoğun olmasından dolayı, açıklama adeta miting havasında gerçekleşti. Yoğun katılımın olması; CHP'lileri bir hayli sevindirdi ve yerel seçimler için ümit var olmalarını sağladı. 

PARTİ SAHİP ÇIKTI

Bozkurt Uslu'nun adaylık açıklamasına, yeni kişilerin yanında, parti teşkilatı da sahip çıktı. Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, partinin kademelerinde görev yapan partililer ve çok sayıda CHP gönüllüsü katıldı. Bozkurt Uslu, gelen katılımcılarla yakından ilgilendi ve kendisine gösterilen yoğun ve yakın ilgiden bir hayli memnun oldu.

TOPLU FOTOĞRAF

Dosya teslimi ve sonrası yapılan açıklamadan sonra katılımcılar, parti binasının önüne inerek toplu fotoğraf çektirdiler. Katılımcılar programı, 'Bu güne kadar en kalabalık etkinlik' olarak değerlendirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.