BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Posco çalışanları aileleriyle boğazı turladı

1 milyonuncu ton ürününü müşteriyle buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek paslanmaz çelik üreticisi Posco Assan, başarısını çalışanları ve ailelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdiği boğaz turuyla kutladı. Çocukları ile etkinliğe katılan çalışanlar İstanbul Boğazı’nda unutamayacakları bir gün yaşadılar. 

20 Eylul 2018 19:00
Posco çalışanları aileleriyle boğazı turladı

Türkiye’nin kalkınmasına destek olmak amacıyla;WSD (World Steel Dynamics) tarafından 9 yıl üst üste dünyanın en rekabetçi çelik üreticisi seçilenGüney Koreli Posco, Türkiye’nin önde gelen işletme grupları arasında yer alan Kibar Holding ve güçlü dağıtım ağına sahip Posco Daewoo ortaklığıyla, 350 milyon dolar yatırımla kurulan Posco Assan, 1 milyonuncu ton ürünü geçtiğimiz ay müşterilerine sevk etti. Bu başarıyı kutlamak isteyen Posco Assan yöneticileri, çalışanları ve aileleri ile düzenledikleri boğaz turunda bir araya geldiler.
 
Boğazın eşsiz güzellikleri hakkında rehberden bilgiler alan aileler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Posco Assan CEO’su Haeik Jeong ve CAO’su Ufuk Özdemir’in katıldığı boğaz turunda şirkette 5 yılını dolduran çalışanlara kıdem ödülleri takdim edildi. Etkinlikte ayrıca çalışan çocuklarına Türkiye’de üretimi gerçekleştirilenokul çantasıhediye edildi. Rengarenk okul çantalarını alan çocukların mutluluklarını gözlerinden görmek mümkündü.
 
Boğaz turunda konuşan CEO Haeik Jeong çalışanlarını aileleri ile birlikte görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Jeong; “Posco Assan ailesi olarak Türkiye’de 1 milyonuncu ton ürünümüzü üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mutluluğumuza ailelerimizin de ortak olması amacıyla bu etkinliği düzenledik. Sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyuyoruz. Bu gururu yaşamamızda siz değerli ailelerimizin de önemli katkıları var. Sizlerle birlikte üretmeye devam edeceğiz” dedi.
 
Aileler ile yapılan etkinliklerin önemini vurgulayan CAO Ufuk Özdemir; “Toplu etkinliklerimize çalışanlarımızın ailelerini davet ediyoruz. İftar programımızda bunu başarı ile gerçekleştirmiştik. Bugüne kadar 2 kez boğaz turu etkinliğimizi gerçekleştirdik. 23 Eylül’de ise sonuncu turumuzu da gerçekleştireceğiz. Çalışan ailelerimizin birbirileriyle kaynaşmaları bizleri mutlu ediyor. Önümüzdeki dönemde de bu tarz etkinliklerde aileler ile bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.