BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bal-Türk’te bayrak el değiştirdi

Genel Merkezi İzmit’te bulunan kısa adı BAL-TÜRK olan Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği kongresinde bayrak el değişerek yeni başkan Dr. Selçuk Koç seçildi.  

28 Ocak 2018 22:56
Bal-Türk’te bayrak el değiştirdi

Seka Park SEKA deniz restoranda yapılan toplantıya Federasyon Başkanı Yüksel Özcan, Yalova, Bursa ve Sultanbeyli dernek başkanları katıldı. Çayırova, Gebze, Karamürsel ve Körfez şubeleri, Yalova Tokmakköy’de temsilciliği bulunan Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi ‘nin397 delegeden 250 delege olağan kongreye katıldı. 7,5 yıldır başkanlığını yapan Bayram Çolakoğlu yönetime yeni hedef ve heyecan gelmesini gerektiğini söyleyerek yaptığı konuşmada “Bayrağı devretme sırası geldi. İlke olarak çok uzun süre başkanlık koltuğunda oturma kavramına karşıyım. Bu yüzden aday olmuyorum. Her zaman bu derneğin bir neferiyim” dedi. Divan Başkanlığını İbrahim Engin’in yaptığı kongrede tek liste ile seçime gidilerek Dr. Selçuk Koç’un ve ekibinin hazırladığı liste onaylandı. Yeni yönetim Başkan, Başkan vekil ve yardımcılığına seçilenler:  Dr. Selçuk Koç, Şükrü Ar, Doç Dr. Ayhan Orhan, Elif Bilge Doğan, Yönetim Kuruluna: Sevcan Günzit, Yavuz Usta, Selahattin Aydın, Ruşen Özcan, Yeşim Armağan Aslan, Fatma Basım ve Abdi Karademir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.