Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğindeki kuaförlük kursunda 30 bayan mesleğin inceliklerini öğreniyorlar. İZMEK bünyesindeki kuaförlük kursunun öğretmenliğini Saime Kısaç yapıyor. Yaklaşık 8 ay sürecek kurs sonunda kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı belge verileceği kaydedildi.
Kurs öğretmeni Saime Kısaç “ kursumuz Haziran ayına kadar devam edecek. Kursiyerlerimize saç yapısını tanıma, saç bakımı, saç kesme, perma, boya, röfle, fön teknikleri, saça şekil verme, örgü, topuz, salon hijyeni ve müşteri ilişkileri konularında eğitim verip meslek sahibi olmalarını sağlıyoruz” dedi.
Kursiyerlerden Merve Aydın da “ geçen senede kursa katılmıştım. Amacım kursta bilgi becerimi daha da artırarak bu işi meslek haline dönüştürmektir” şeklinde konuştu.
Zeray GYO, halka arz ile büyüme hedefini yeni bir safhaya taşıyor
İzmit’te Kumla Deresi’nden çıkan toprak yol kenarında bırakıldı
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı




