BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

EMİTT'te Kocaeli’ye büyük ilgi

Türkiye’nin uluslararası en büyük turizm buluşması 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’e katılan Kocaeli standı ziyaretçiler tarafından büyük görüyor. 

27 Ocak 2018 19:11
EMİTT'te Kocaeli’ye büyük ilgi

Avrupa’nın da en büyük fuarları arasında yer alan ve bu yıl 85 ülkeden 4 bin 800 katılımcıyı ağırlayan EMITT Turizm Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla açılmıştı. Büyük ilgi gören fuara Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, il ve ilçe belediye başkanları katılarak özellikle Kocaeli standını ziyaret etti. İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve beraberindeki heyette konukları karşılayarak deyim yerindeyse güzel bir ev sahipliği yaptı. 
 
PİŞMANİYE İLGİ GÖRDÜ
 
İstanbul TÜYAP’de gerçekleşen ve binlerce kişinin akın ettiği EMİTT Fuarında, Kocaeli standı Salon 3 – E 326 numaralı alanda yerini aldı. Fuar boyunca İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ve beraberindeki heyet konuklara yakın ilgi gösterdi. Öte yandan stantta dağıtılan İzmit’in meşhur pişmaniyesi davetliler tarafından yoğun ilgi gördü. Ayrıca ziyaretçilere kurum tarafından hazırlanan broşür, CD ve tanıtım kitapları dağıtıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.