BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Real arazisi bu şehrin namusudur

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik Real arazisi bu şehrin namusudur dedi. 

25 Ocak 2018 16:27
Real arazisi bu şehrin namusudur

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik şöyle konuştu; Afrin’e yönelik zeytin dalı operasyonu bugün 6. gününde. Bizim ilk temennimiz bu harekâtın bir an evvel başarıyla hedefine ulaşmasıdır, barış ve huzurun sağlanmasıdır. TSK, 1950’lerden bu yana irili ufaklı 30 kadar sınır ötesi operasyon gerçekleştirmiş. İlginçtir ki, ilk sınır ötesi operasyon 1950 yılında ABD’nin isteğiyle katıldığımız Kore savaşıdır. Son operasyon olan Afrin Harekatı ise  en azından görünürde ABD’ye rağmen yapılıyor. Bunu önemsiyoruz. Sadece Afrin’de değil tüm politikalarda ABD’nin bizim stratejik müttefikimiz olamayacağı net bir şekilde görülmektedir ve ona göre bir dış politika geliştirilmelidir. Teröre karşı bugüne kadar yaptığımız onlarca sınır ötesi operasyon var; Çelik harekâtı, tokat harekâtı, şafak harekâtı, süpürme harekâtı, Fırat kalkanı gibi onlarca operasyon var tarihimizde. İsimleri değişse de hepsinin ortak amacı: terörün belini kırmak, teröre son vermektir.
 
ZEYTİN DALI ZEYTİN DAĞI’NA ULAŞMALI
 
Maalesef bütün İslam Ülkeleri ateş çemberine dönmüş iken, bu ateşin sıçramadığı tek ülke İsrail’dir.Çünkü bu coğrafyada ateşin asıl müsebbibi ırkçı emperyalizmindir, Siyonizmdir. Hâlbuki Filistin’de Müslümanlara terör uygulayan İsrail’in ta kendisidir. Yıllardır söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama anlamamakta ısrar edenler var. Bölgemizde büyük Ortadoğu projesi adım adım yürütülmektedir. Bölgemizde yaşanan her türlü etnik ve mezhebi çatışmanın temelinde Büyük Ortadoğu Projesi vardır. Osmanlı’yı çökertip, yokluğunda İsrail devletini kuranlar, şimdi de Türkiye’mizi ve bütün bölge ülkelerini parçalayıp büyük İsrail devletini kurmaya çalışıyorlar. Bu yüzden kurulan tuzaklara, oynanan oyunlara karşı dikkatli olmalıyız. Afrin’e yönelik zeytin dalı operasyonunun zafere ulaşması  ve terörün kökünü kazıyabilmek için, PKK, YPG, DAEŞ gibi bir çok terör unsurunun doğduğu, terörün kökünün olduğu Zeytin Dağı’nda son bulması gerekmektedir. 
 
REAL ARAZİSİ BU ŞEHRİN NAMUSUDUR
 
Bilindiği üzere Real arazisiyle alakalı bir takım faaliyetler yürütülmektedir. Bu kenti yönetenler yaptığı yanlışta halen daha ısrar ediyorlar. Bu şekilde davranmaları seçim bütçesi için hazırlık mı yapılıyor sorusunu akıllara getiriyor. Kentimizdeki trafik sorunu halen daha devam ederken çıkmaza giren bu sorunu daha da büyüterek ne elde etmeye çalışıyorsunuz? Masa başında yapılan imar planlamalarıyla çözüm üretmekten çok sorun üretiyorsunuz. İmar planlamalarıyla bozulan kentin estetik ve tarihi dokusu modernleşme adı altında linç ediliyor. Söz konusu bölgeye Rezidans imarı vermek bu kentin insanlarının aklıyla alay etmektir. Real arazisi Ak Parti içerisindeki rant dağılımında anlaşmazlıkların ayyuka çıkmasını sağlamıştır. Artık rant çuvala sığmıyor. Millete vermeye esirgediğiniz hakkı devletin kadrolu müteahhitleri olan seçim sponsorlarınıza mı veriyorsunuz? İddia edildiği gibi bu teklifi meclisten geçiremeyeceksiniz. Milletimiz oynanan oyunları görüyor. Milletimizle birlikte bu oyunu bozacağız ve takipçisi olacağız, sizin bu kente ihanet etmenize izin vermeyeceğiz. Yaşanabilir bir Kocaeli için geri sayım başladı. Saadet Partisi bulunduğu yere değer katar, kentimize ve ülkemize hizmet anlayışını yeniden yorumlayarak geleceğimize sahip çıkacaktır. Bu bütün vatandaşlarımızın en doğal hakkıdır. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.