BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kültür ve Turizm Müdürlüğü EMITT Fuarına katılıyor

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 25-28 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP’da düzenlenecek olan EMITT Fuarına katılarak ilimizin tanıtımını gerçekleştirecek. 

22 Ocak 2018 09:29
Kültür ve Turizm Müdürlüğü EMITT Fuarına katılıyor

25-28 Ocak 2018 tarihlerinde TÜYAP Büyükçekmece/İstanbul’da bu yıl 22’ncisi gerçekleşecek olan Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA)’nın desteğiyle Kocaeli, Düzce, Sakarya, Bolu, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri katılarak Salon 3 – E 326 numaralı alanda tanıtım standı açacaktır.

PİŞMANİYE İKRAM EDİLECEK

Fuar öncesi açıklama yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, “EMITT fuarında kuracağımız stantla Kocaeli’nin tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımını gerçekleştirmiş olacağız. Konuklarımıza müdürlüğümüz tarafından hazırlanan kitap, broşür ve CD’ler dağıtılacak. Ayrıca misafirlerimize pişmaniye de ikram edilecektir. İlimizin böylesi fuarlarda yer alması ileriye dönük tur ve organizasyonlar için oldukça faydası olacaktır” dedi. Öte yandan ilimizden de fuarı ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, 25-28 Ocak tarihlerinde saat 10.00 ile 18.00 arası fuarı gezebilirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.