BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bahri Odabaş’tan AKP ile ilgili şok sözler!

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş AKP, kendi yolsuzluklarını kapatmak, unutturmak veya meşrulaştırmak için CHP’li belediye başkanlarını görevden almaya devam ediyor. Fakat nafile’ dedi. 

05 Ocak 2018 06:54
Bahri Odabaş’tan AKP ile ilgili şok sözler!

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş ‘ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: Başlangıçta ve en zor ve güçsüz anlarında en büyük destek verdiğim, AKP ye artık, AK Parti  demeye dilim varmıyor. Çünkü her geçen gün karanlıklara gömülmeye ve ülkeyi karanlıklara götürmeye devam ediyor. Onun için ben, benim için karanlığı ifade eden karanlık parti anlamı taşıyan AKP sözcüğünü kullanacağım.  Bunu hırsla ve düşmanlıkla, sır muhalefet olsun diye söylemiyorum. Yanlışlarından arındığı an yine Ak Parti sözcüğünü kullanırım. 15 Temmuz’da sahip çıktığım gibi haksızlığa uğradığı zaman haklı davasında yine destek veririm.
 
Üst düzey bürokratlardan gelen bilgi ve duyumlardan biliyoruz ki tüm AKP’li belediyelerde, tüm verilen ihale ve işlerden yüzde 10 komisyon alınıyor. Hatta önceleri bu komisyonlar iş verildikten sonra ödenen paralardan tahsil edilirken, son yıllarda bu tahsilatlar da sıkıntı yaşanınca Tayyip beyin talimatı ile daha iş verilmeden komisyonların peşin olarak alındığı söyleniyor.
 
Sadece bilmediğimiz, bu komisyonlar nereye gidiyor? Parti çalışmalarına mı? Bilal beyin başında olduğu TÜRGEV’e mi? Kişisel hesaplara mı? Benim tahminin 15 yıllık AKP döneminde elde edilen haksız rant, 100 milyar dolardan az değildir. Bu konuda yanılmayı çok isterim.Allah’ın bildiğini insanlardan gizleyemezsiniz. Bu nedenle ne yapsanız, yaptığınız yanlışları kapatamazsınız. Tavsiyem bir an önce bu yanlışlardan AKP’nin dönmesidir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.