BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

O dizinin oyuncuları kahvaltıda buluştu

Türkiye’nin ilk tarihi internet dizisi Talib-i İrşadi’nin yapımcısı ve oyuncularına ana sponsoru FDN Yapı A.Ş.’den kahvaltı. 

04 Ocak 2018 20:55
O dizinin oyuncuları kahvaltıda buluştu

Türkiye’nin ilk tarihi internet dizisi Talibi İrşadi İzmit’te çekilmişti. İzmitli yönetmen Ali Gürbey Haftacı’nın yazıp yönettiği dizinin ilk bölümü 2 Ocak’ta Youtube’da yayınlandı. Dizinin ana sponsoru FDN Yapı A.Ş., başarılı geçen ilk bölümünü oyuncularla birlikte kahvaltı da kutladı. Köseoğlu Ekmek Fırını’nda gerçekleşen kahvaltıya dizi oyuncularının yanı sıra FDN Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ergül Fidan,YönetmenAli Gürbey Haftacı, CK Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Sümüş ve Kilit Fikir Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akyürek katıldı. 
 
Kocaeli’de kısa sürede teslim ettiği ve yeni başlayan projeleriyle kamuoyunun dikkatini çeken FDN Yapı A.Ş., sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, tarihi projelere de önem vermeye devam ediyor. Bu anlamda Türkiye’nin ilk tarihi internet dizisi Talib-i İrşadi’ye nin ana sponsoru olan firma, desteklerinin devam edeceğini söyledi. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Ergül Fidan, yönetmen Ali Gürbey Haftacı’ya başarıların devamını diledi. Fidan, “Ali Gürbey bey, bize ilk projeyi anlattığında oldukça heyecan duymuştuk. Desteklerimiz her zaman kendilerine devam edecek” dedi.
 
Kahvaltıya yönetmen Ali Gürbey Haftacı, Kurgu Yönetmeni Boğaçhan Mestan, Yardımcı Yönetmen Ahmet Ali Akçay, Aksiyon Yönetmeni Mahmut Kotan ile oyunculardan Rıfat Kanpara, Ahmet Avni Yılmaz, Ahmet Akyol, Kaan Kaya, Mahmut Yalçın, Mustafa Karal ve Hüseyin Özkarhan katıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.