BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Seninleyiz Kudüs mitingi teşekkürü

Erbakan Vakfı İzmit İlçe Temsilciliği haftalık toplantısını Doğu Marmara Bölge Sorumlusu Mehmet Aras, İzmit ilçe temsilcisi Musa Kahya ve İzmit ilçe Temsilciliği Yönetim Kurulu üyelerinin katılımları ile Yeni Gölcük yolu açık oto pazarı karşısında bulunan Torku Ekrem Coşkun Döner’de gerçekleştirildi. 

20 Aralık 2017 16:04
Seninleyiz Kudüs mitingi teşekkürü

Erbakan Vakfı İzmit İlçe Temsilcisi Musa Kahya, “Erbakan Vakfımızın öncülüğünde Perşembe pazarı alanında 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen Seninleyiz Kudüs demek üzere Miting alanına gelen  ve mitinge teveccüh gösteren tüm Kocaeli’li halkımızı tebrik ediyor, Onlara teşekkür ediyorum. Miting öncesinde mitingin duyurulmasında gece-gündüz demeden pankart,afiş ve el ilanı dağıtımı gerçekleştiren Yönetim kurulu, Gençlik ve hanım komisyonu üyelerimize, mitingimize destek veren Kocaeli Ticaret Odasına, Hak-İş, Memur-Sen,Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonlarına, Hizmet-İş Sendikası, Çelik-İş Sendikası, Eğitim-Bir-Sen, Türk Sağlık Sen sendikalarına ve Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekküllerine  teşekkür ediyoruz.
 
Doğu Marmara Bölge sorumlusu Mehmet Aras; Kocaeli'mize yakışır kalabalık bir katılımla gerçekleşen bir miting. heyecanlı, istekli bir topluluk, Kocaeli’li hemşerilerimiz miting noktasında üzerine düşeni yapmışlardır. Bundan dolayı onlara teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Allah’a şükür hamd olsun bu bizim ilk imtihanımızdı, ilk sınavımızdı, alanlara ilk çıkışımızdı, bütün Dünya’nın gözü bizim üzerimizdeydi. Abdestimiz bozulmuştu abdesti daha yeni alıyoruz. Kocaeli’mizdeki Vakıf mensubu kardeşlerimiz dişi ile tırnağı ile çalıştılar, Allah ecrini göstersin, ben diyorum ki bu davada ben yıllarca belediye başkanlığı yapmış birisi olarak, 40 yıldır bu davanın içinde birisi olarak, il başkanlığı yapmış birisi olarak şunu görüyorum bu çalışmalar hedefine ulaşacaktır. şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.