BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Belediye Başkanları neden zorla istifa ettiriliyor?

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş ‘Biri bize, belediye başkanlarının ,neden zorla istifa ettirildiğini açıklasın’ dedi. 

29 Ekim 2017 23:45
Belediye Başkanları neden zorla istifa ettiriliyor?

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş şöyle konuştu: Yaşım 58 ve bu ülkede bugüne kadar Belediye Başkanlarının, hem de kendi partilerinin Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı tarafından zorla istifa ettirildiğini ne gördüm, ne  duydum ve ne de okudum.
 
Yoksa Türkiye’de yasalar, hukuk, demokrasi, milli irade ve insan hakları  askıya alınarak her şey tek kişinin eline verildi de bizim mi haberimiz yok.
 
İşin daha garibi hiçbir sivil toplum kuruluşundan bir tepki duymadım. Bu güne kadar olayı anlamaya, önce zorlanan Belediye Başkanlarından, özellikle cesurluğu ile tanınan Melih Gökçek’ten bir çıkış beklediğim için ben de beklemeyi tercih etmiştim.
 
Ben soruyorum: 
 
1- Bu Başkanlar yolsuzluk mu yaptı? 
2.-Bunlar FETÖ’cü müydü?
3-Ülkeye ve millete ihanet mi ettiler?
 
Eğer yolsuzlukları, ülkeye ihanetleri veya FETÖ’cülükleri varsa neden yasal yola baş vurularak görevden alınmadılar? Tıpkı HDP li başkanlar gibi. Başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere tüm yetkili ve sorumlulardan bu sorularımın cevabını bekliyorum.Ayrıca tüm sivil toplum kuruluşlarını göreve ve milletimizi de olayları objektif bir şekilde değerlendirmeye davet ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.