BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fasılın yeni adresi; Maşşa Ocakbaşı

İzmit'in en kaliteli mangal mekanı Maşşa Ocakbaşı, her perşembe muhteşem lezzetlerinin yanında, harika bir fasıl gösterisi ile konuklarına keyifli dakikalar yaşatıyor 

27 Ekim 2017 10:50
Fasılın yeni adresi; Maşşa Ocakbaşı

KEYİFLİ ANLAR YAŞATACAK

Mangal ve ocakbaşı restoran konsepti ve lezzetiyle sevenlerine lezzet dolu anlar yaşatan, İzmit'in en kaliteli mekanlarından olan Maşşa Ocakbaşı, yeniliklerine fasıl keyfini de ekledi. Kemal Mete ve Orkestrası'nın her perşembe günü sahne aldığı fasılda konuklar keyifli anlar yaşıyor. Fasılda en güzel şarkılar Maşşa Restoran konukları için söylenirken, etin en lezzetli hali de Maşşa'nın müdavimlerini bekliyor. 
 
REZERVASYONUNUZU YAPTIRIN

Lezzetli ve geniş menü seçeneğiyle İzmit'in en çok tercih edilen mekanlarından olan Maşşa Ocakbaşı’nda fasıl ile birlikte konuklar her iki keyfi de bir arada yaşamış olacak. Sizler de bu keyfe ortak olmak istiyorsanız (0262) 322 40 40 numaralı telefondan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Maşşa Ocakbaşı lezzetli etlerinin yanında muhteşem fasıl keyfiyle de sizleri bekliyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.