banner940

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi’nden esnafa okul alışverişi desteği

İzmit Belediyesi, okul alışverişi döneminde kent merkezindeki ticari hareketliliği artırmak ve esnafa destek olmak amacıyla yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. 

11 Eylul 2026 14:06
İzmit Belediyesi’nden esnafa okul alışverişi desteği

İzmit Belediyesi, 12-13 Eylül 2026 Cumartesi ve Pazar günleri okul alışverişine yönelik ürünler satan kent esnafının, ürünlerini iş yerlerinin önünde satışa sunabilmesine olanak sağlayacak.

OKUL ALIŞVERİŞİNE ÖZEL UYGULAMA

Uygulama kapsamında okul çantası, kırtasiye, giyim ve benzeri okul ihtiyaçlarına yönelik ürünler satan esnaf, iki gün boyunca kendi iş yerlerinin önünde satış yapabilecek. Başta Fethiye Caddesi ve İstiklal Caddesi olmak üzere kent merkezinde uygulanacak çalışmayla, okul alışverişi döneminde esnafın desteklenmesi ve kent merkezindeki alışveriş hareketliliğinin artırılması hedefleniyor. İzmit Belediyesi, kent esnafını destekleyen ve çarşı merkezinin canlılığını güçlendiren çalışmaları sürdürmeye devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.