banner875

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi öğretmen istihdam edecek

İzmit Belediyesi istihdam edilmek üzere Türk Dili ve Edebiyatı ile Coğrafya öğretmenleri alacağını duyurdu. 

17 Haziran 2026 02:11
İzmit Belediyesi öğretmen istihdam edecek

İzmit Belediyesi, iştiraklerinden BEKAŞ bünyesinde istihdam edilmek üzere Türk Dili ve Edebiyatı ile Coğrafya öğretmenleri alacağını duyurdu. Belediye bünyesinde hizmet veren hazırlık kurslarında görevlendirilecek olan öğretmenler, ilk etapta 5 ay 29 gün süreyle sözleşmeli olarak çalışacak. Bu deneme süresi sonunda performansı yeterli görülen personellerin sözleşmeleri süresize dönüştürülecek. Belediyeden yapılan açıklamada, kurumsal kültüre uyum sağlayabilecek, sınav süreçlerinde deneyimli, "gülümseyen" ve "İzmit’i çok seven" çalışma arkadaşları arandığı vurgulandı.

BAŞVURU TARİHLERİ

Her iki branş için de başvurular 17 Haziran 2026 ile 28 Haziran 2026 tarihleri arasında kabul edilecek. Adayların müracaatlarını yalnızca bilgisayar üzerinden kariyer.izmit.bel.tr adresini kullanarak online olarak gerçekleştirmeleri gerekiyor. Eksik bilgi veya belge yükleyen adayların başvuruları geçersiz sayılacak.

MÜRACAAT KOŞULLARI

İlgili alanların lisans bölümlerinden (Edebiyat/Coğrafya veya Öğretmenlik) mezun olmak (Fen-Edebiyat fakültesi mezunları için Pedagojik Formasyon Belgesi zorunludur).

25-45 yaş aralığında olmak,

YKS hazırlık süreçlerinde en az 3 yıl deneyim sahibi olmak,

YKS müfredatına ve soru sistemine hâkim olmak,

Öğrencilerin YKS hazırlık süreçlerini planlamak ve yürütmek,

Ders programı doğrultusunda eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmek,

Deneme sınavları, etütler ve akademik takip çalışmalarını yürütmek,

YKS kursunda esnek çalışma saatlerine uyumlu olmak,

Takım çalışmasına yatkın, titiz, çalışkan, sorumluluk sahibi olmak,

İnsan ilişkileri güçlü, iletişimi kuvvetli ve sonuç odaklı olmak,

Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip olmak,

Adli Sicil Kaydı ve Arşiv Kaydı bulunmamak,

Erkek adaylar için askerlik  görevi tamamlanmış olmak,

Kocaeli sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, (İzmit ilçesi tercih sebebidir.)

Emekli olmamak,

Kamu haklarından mahrum olmamak,

Yoğun iş temposu ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, ekip çalışmasına uyumlu olmak,

Daha önce çalıştığı işyerlerinden disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek zihinsel/bedensel engeli veya sağlık problemi, kronik rahatsızlığı bulunmamak,

BAŞVURUDA EKLENECEK BELGELER

İkametgâh

Adli sicil kaydı

Diploma veya mezuniyet belgesi

Askerlik durum belgesi

Pedagojik formasyon belgesi

ÖNEMLİ BİLGİ

Başvurular BİLGİSAYAR üzerinden kariyer.izmit.bel.tr adresine yapılacak tüm bilgilerinizi eksiksiz yazmış olup yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir. 

Başvuruda istenilen bilgi ve belgeleri eksik yükleyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

NOT: İstihdam Birimi iletişim:0262 318 00 00 (Dahili:2445/2446/2447/2448) / 0262 318 02 41

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.