BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Büyükakın ile Talus, Gebze’de iş insanlarıyla bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette Gebze’de ticaretin geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.  

30 Nisan 2026 17:18
Büyükakın ile Talus, Gebze’de iş insanlarıyla bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus; Gebze’de iş dünyasının nabzını tuttu. Başkanlar Büyükakın ve Talus, Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu’nu (GETİP) ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yandık ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan da hazır bulundu.

YENİ BAŞKANI TEBRİK ETTİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, yeniden GETİP Başkanlığı’na seçilen Sevim Aydın ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletirken, çalışmalarında başarılar diledi. Gebze’de ticaretin geliştirilmesine yönelik projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunulurken, Sevim Aydın ziyaretten dolayı Başkanlar Büyükakın ve Talus’a teşekkürlerini sundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.