MHP Dilovası İl Başkanı Yusuf Turhan şöyle konuştu: Gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı buluşmada, kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelmenin memnuniyetini yaşarken, karşılıklı istişarelerde bulunma fırsatı elde ettik.
Birlik ve beraberlik, toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesinin önemine dikkat çektik. Dilovası’nda faaliyet gösteren dernekler, toplumsal kaynaşma ve kültürel değerlerin yaşatılması açısından büyük bir öneme sahip.
.gif)
MHP Dilovası İlçe Teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin gerekliliğine dikkat çektik. Dernek Başkanı Sinan Uyan ve değerli yönetimine; nazik misafirperverlikleri, içten sohbetleri ve göstermiş oldukları ilgi, alakadan dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum.
AKP’ye geçmek yargıdan kaçış kapısı, siyasi dokunulmazlık ve suçtan arınma merkezi olamaz
İzmit’te 800 kilo nohut sıcak yemek olarak vatandaşın sofrasına ulaştırılacak
Başkan Sezer’e TEKNOFEST Mavi Vatan anı plaketi
SEDAŞ’ın çalışmasında bozulan yollar yenilendi






