Tutuklu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çeken ifadeler kullandı. Özcan, belediyecilik anlayışı ve yaşadığı süreç üzerinden sert bir çıkış yaptı.
Özcan paylaşımında, belediye yönetiminde şeffaflık ve sosyal destek politikalarına vurgu yaparak, bu yaklaşımın bedelinin ağır olduğunu ima etti.
“Belediyenin borçlarını ödersen, partizanlık yapmazsan, şeffaf ihaleler yaparsan, öğrencilere burs, engellilere ve ihtiyaç sahiplerine destek için kaynak bulmaya çalışırsan; bunları her seferinde sandıkta yenersen, önce içeri atarlar, sonra da arkandan iftira” ifadelerini kullanan Özcan, yaşadığı sürece tepki gösterdi.
Paylaşımının devamında ise duygusal bir mesaj veren Özcan, “Allah bana yaşattıklarını sormadan kimsenin canını almasın” dedi.
Gölcük’te bozulan yollar elden geçirildi
Saadet Partililer Kandıra’da esnaf turu yaptı
Üsküdar’da seçimi AK Parti değil Kartal’daki savcılar ve İstanbul valisi kazandı
İzmit’te Tekno Garaj Teknoloji Geliştirme Merkezi, açılış için gün sayıyor




