Yapılan açıklamada, Canan Çakar’ın uzun yıllardır toplumun farklı kesimlerine yönelik gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri, eğitim çalışmaları ve kültürel faaliyetleriyle öne çıktığı vurgulandı.
Kadınların sosyal hayatta daha aktif rol alması, üretkenliğinin artırılması ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi noktasında önemli çalışmalara imza atması beklenen Çakar’ın, yeni görevinde de başarılı projelere liderlik edeceği ifade edildi.
Görevlendirme sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Canan Çakar, kendisine duyulan güvene teşekkür ederek, “Kadınlarımızın gücünü ortaya çıkaracak, birlik ve beraberliği pekiştirecek projeler üretmek için var gücümüzle çalışacağız. Topluma dokunan, fayda sağlayan her adım bizim için çok kıymetli” dedi.
Gönül Dostları Platformu yetkilileri ise Kadın Kolları yapılanmasının daha aktif hale getirilmesi amacıyla yeni dönemde farklı projelerin hayata geçirileceğini belirterek, Canan Çakar’a görevinde başarılar diledi.
Yeni dönemde kadınlara yönelik eğitim programları, sosyal destek faaliyetleri ve kültürel etkinliklerin artırılması planlanırken, platformun toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediği bildirildi.
Gülşen öğretmen görevine iade edildi
Cedit kentsel dönüşüm alanında 360 metrelik dere ıslah ediliyor
Gölcük Belediyesi’nden istihdama katkı
Evlenecek çiftler kara kara düşünüyor




