BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Amir Ateş, Kocaelililer ile buluşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında özel programlara imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin saygın bestekârlarından Amir Ateş, 7 Mart Cumartesi günü (yarın) Tasavvuf Müziği Topluluğu ile konser verecek. 

06 Mart 2026 01:10
Amir Ateş, Kocaelililer ile buluşacak

RAMAZAN AKŞAMINA ANLAM KATACAK KONSER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin önemli bestekârlarından Amir Ateş’i Ramazan ayında Kocaelililer ile buluşturacak. Kocaeli’nin yetiştirdiği değerler arasında yer alan üstat amir Ateş, 7 Mart Cumartesi günü (yarın) Tasavvuf Müziği Topluluğu ile birlikte konser verecek. Başiskele Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser saat 21.00’de başlayacak. Ramazan akşamına anlam katacak ve tüm vatandaşların davetli olduğu organizasyon, Başiskele Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.